Lyckad kväll igår - På't ikväll igen!

Kan ju bara börja med att säga att gårkvällen blev riktigt bra!

Började med taco-middag med bästa folket, kan ju säga att det inte var en enda sur min, bara massa trams :-D
sedan tog vi vårat pick o pack och begav oss vidare för att starta kvällen all in. Bra kväll blev de!

Ligger förtillfället nerbäddad i sängen och ska nog snart slå på några oth-avsnitt, ska bara chilla chilla tills det är dags att korka upp igen;) Hur kvällen slutar återstår att se:)Glad tjej

Blev en heldag i västerås med Hanna. Och fick med mig allt jag sökte! Happyface :D
Nu taggar jag bara till morgondagen då det står alkohol på schemat! Kommer bli grymt det känner jag på mig:)

Hare bra så länge you suckers :-D

NU - One tree hill

Kom precis hem från modevisningen, och kan ju säga att det var hur kul som helst(!!) verkligen ett minne, och hoppas på att det blir flera gånger:)

Har inte hänt så mycket annat idag, drog ner till Salongen o blev stylad vid fyra så jaa en hel dag/kväll med massa treevligheter idag! Blev bjudna på buffé, snacks, alkohol and you name it;) Sitter nyduschad i sängen nu och kollar på one tree hill, känner bara hur skänt det är att få varva ner lite nu. Och imorgon blir det kanske v-ås med Hanna en sväng:) jag hoppas verkligen de!

Gonatt!

I could really use a wish right now

bort från denna plats

we could have had it all

orkar inte med att jag bryr mig såhär mycket, vad är det bra för?
varför jag gör jag det? varför kan jag inte bara få glömma och inte tänka på det. Jag tänker för mycket, that's all. och bryr mig för mycket, älskar för mycket.

Hatar att se dig glad, sättet du ser på mig, hur nöjd du är, hur överlägsen du ser ut. När du går förbi och mår bra efter allt medans jag blir liten & förstörd bara av att se dig. Jag vill inte bry mig alls, jag vill inte minnas, jag vill bara se dig som en i mängden, men om jag nu vill så gärna, varför går det inte? jag vill väl så gärna ha allt bra ännu mer än att att se dig som alla andra. du är inte som alla andra, det är du inte.

Du är så mycket viktigare för mig, fått mig att bli en helt annan person och jag är inte samma som innan, det kan jag lova. men alla ser nog inte förändringen, vet helt ärligt inte själv vad förändringen är heller. Känner bara att jag är annorlunda. känns som många börjar tröttna på mig, tänker "hur orkar hon bry sig", eller "det är väl inte så svårt" JO det är skitsvårt, jag försöker att inte bry mig. Jag försöker att låtsas som jag inte bryr mig, allt är fake, det känns bra för stunden men sen när man börjar tänka - som jag jämt gör (tänker för mycket) så går det åt helvete. det är ju bara en person, det finns miljader människor där ute, varför ska jag då va så fast vid en?


Du kan inte hata någon som du en gång älskat

Dagen har varit fullspeckad, känns riktigt skönt när man haft fullt upp och sen bara få slänga sig i sängen o varva ner lite:)

Var på en repition inför onsdagen då jag ska vara med i en modevisning för "Salong lyx". Gick jätte bra och nu känns det verkligen jätte kul :-D kommer nog bli en riktigt rolig heldag på onsdag! (bilder kommer nog upp)

Imorgon ska jag börja ta tag i alla mina sjuttioelva påsar och kartonger som står o samlar damm. Måster verkligen rensa bland mina kläder, så det är vad jag kommer ägna min dag åt imorgon. Bara så ni vet liksom:)
mitt lilla gäng<3 kärlek till er!
I helgen ska vi röjjjjja, satan i gatan vad vi ska kötta! :-D♥

När hon försöker ignorera dig, då är hon verkligen sårad.

har inte haft någon lust alls till blogga. Har alltid velat ha en ny och fin design innan jag börjar skriva igen, men jag känner bara hur jag måste få skriva av mig. Jag säger de redan nu, här skriver jag vad jag vill! Om ni sitter bakom era skärmar och tycker att jag bara försöker få folk att "tycka synd om mig" så kan ni sluta läsa redan nu!
För då ska jag bara säga några ord, Döm mig inte fören du gått en mil i mina skor, gått samma väg som jag har gått, rest dig upp från alla fall jag fallit. När du vet vad jag känner eller har känt på min vandring DÅ kan du få börja döma mig. Annars kan du/ni den eller det dra på en gång!


Man säger att tiden läker alla sår, men gör den verkligen de? Jag tror inte på dom orden, inte just nu ialf. De är bara något folk säger för att "få dig att må bättre o tänka bättre för stunden", okej jag kanske har fel, men det är ialf så jag känner just nu. Jag har aldrig känt så här någonsin förut, jag är inte den jag en gång var, det och inte så här jag ska vara. Jag är inte mig själv just nu. Jag ve tinte vad som har hänt, eller jo det vet jag ju, men jag vet inte hur jag kan ha tappat bort mig själv på "så kort tid". Var de menaning att det skulle bli så här? kommer det att vända till något bra?  Just nu är allt bara så sjukt! They say bad thing happens for a reason - är det så?
Jag vet inte.. jag vill bara att det ska vända. jag vill inte känns så här, jag vill inte sakna, jag vill inte älska.

Mina vänner fortsätter att säga åt mig att kämpa på, det kommer bli bra. det tar den tid det tar! Men hur lång tid pratar vi om? några månader? år? Hur mycket mer ska jag behöva ta? för det är bara jag själv som mår skit utav de här. bara jag.

Jag kommer att ha mina stunder, men jag försöker verkligen! utan mina fina vänner(både nya och gamla) och min familj hade jag inte stått här idag. För de finns stunder så man bara vill krypa in i ett hörn och stanna där. Men ni är guldvärda, de är ni!<3

RSS 2.0